Kort historia om Tofta Möbel

Tofta Möbel startades år 1976 av Karl-Johan och Solveig Jakobsson. Idag drivs det av sonen Göran Jakobsson med fru Annelie Ogestadh Jakobsson, på samma plats och delvis i samma lokaler som det startade i. Idag är vi 5 anställda, ett litet och familjärt företag. Från början gjordes möblerna förhand i liten skala. Idag samarbetar vi med över 100 olika leverantörer, från lokalt till internationellt. Vi säljer möbler och inredning för både inne- och utemiljö.

Fristående möbelbutik

Tofta Möbel är en fristående möbelbutik, vilket gör att vi själva väljer ut och kan styra vårt sortiment. Vi jobbar med över 100 olika leverantörer och har alltså ett fantastiskt stort utbud. Söker du något speciellt kan vi hjälpa dig att hitta rätt!

Personlig service & kunskap

Vi gör alltid vårt bästa för att möta och tillgodose kundens behov. Vår personal har gedigen kompetens, vi kan möbler! Vi finns här för er kunder så våga fråga!

Vi Levererar över hela gotland

Behöver eller vill du ha hjälp med leverans och montering av dina nya möbler så hjälper vi gärna till. Vi levererar över hela Gotland. Prata med din säljare för prisuppgift!